Julkort Talentia 2018
Av Elias Rosell | 2018-12-20 Talentia

God Jul och Gott Nytt år!

Julkort Talentia 2018

På Talentia blickar vi nu tillbaka på ett händelserikt 2018. Det 19:e året i Talentias historia inleddes en aning avvaktande där delar av samhällsbyggnadssektorn påverkades påtagligt av nya regleringar på lånemarknaden. Vi ser samtidigt hur delar av branschen redan hunnit ställa om sig och jobbar för fullt med ompositionering, digitalisering och nya affärsområden.

På det temat har digitaliseringsvågen fortsatt att generera behov av rekryteringstjänster på både chefs- och specialistnivå, och där intraprenörsegenskaper efterfrågas explicit i alla branscher. Vi har därigenom stärkts i vårt arbete med att identifiera och utvärdera intraprenörer, och kommer att offentliggöra Årets Intraprenör 2018 i det närmaste.

Ett par viktiga nyheter från det gångna året:

  • Sedan i somras är vårt huvudkontor flyttat från Hötorget till Mood på Regeringsgatan 48 i Stockholm. Här har vi skapat ett ekosystem tillsammans med kollegorna på Q Search och Mason Interim Management och vi ser redan hur synergierna ger oss ett djupare och mer komplett erbjudande till er som är våra kunder, partners och kandidater. 
  • I vår nya konstellation har vi gemensamt rekryterat Rana Barghouth, som driver vår satsning på kartläggning och urval av nyanlända akademiker. Rana har arbetat 10 år som HR -ansvarig inom telekombranschen i Syrien, vilket är mycket värdefullt då vi ser en stor efterfrågan av spetskompetens inom telekom, IT och ekonomi.

Vi ser fram emot spännande samarbeten och dialoger med er under 2019!

Vi önskar dig och din familj en fin jul och ett gott nytt år!