Jobba hos oss

Är du vårt nya tillskott? Vi letar alltid efter personer som vill utmana och utveckla synen på kompetens.

Vi letar efter dig som vill:

Utveckla affärsmodeller och kundrelationer

Du förstår hur man skapar värde för kunden utifrån deras unika förutsättningar och förstår hur affären kan utvecklas utifrån nya sätt att skapa värde.

Eller vara en ordningssam revolutionär

Du är en kvalité och dokumentations-människa med en revolutionär ådra. Nyfiken och noggrann. Intresserad av utvecklingen kring datadrivna modeller och metodiken kring hur man kartlägger kandidater och branscher.

Men är en alkemist i grunden

Du vet hur man styr och ställer - utan att ställa till det. Du vet hur man får alla i ett projekt att känna sig välkomna och inblandade, utan att släppa ifrån dig taktpinnen.

Hur vi tänker:

“Att tänka fritt är stort, att tänka rätt är större”

Hos oss ligger vår gemensamma utveckling i alla medarbetares händer. Vi drivs av att hitta nya sätt att arbeta, och utmanar gårdagens sanningar - utan att tappa fokus på de arbetssätt som visar sig vara mer effektiva än andra.

Teamwork makes the dream work

Vi hjälps åt i våra uppdrag och ingen är för fin för någon uppgift. Vi finns alltid här för varandra. När det går bra, när det kunde ha gått bättre och allt däremellan.

Tänker på hur individen kompletterar organisationen

Rekrytering är vårt jobb, men att bygga bättre organisationer är vårt syfte. Vi letar efter de minsta beståndsdelarna som kompletterar och förbättrar de största för att skapa en bättre helhet.

Känner du dig redan som en i gänget?

Skriv ett par rader om dig själv, varför du är intresserad av oss och bifoga ditt CV, så återkommer vi så snart som möjligt.