Avdelningschef Ventilation till Bravida

bravida linkedin-1

Bravida är mästare på el, vs, ventilation och mycket annat. Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, ventilation och säkerhet. Inom dessa teknikområden verkar Bravida över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service. 

Bravida kännetecknas av en decentraliserad struktur där entreprenörskap och ansvarstagande bland medarbetarna är direkt avgörande för företagets utveckling och framgång. Samtidigt finns 11 000 medarbetare på Bravida vilket innebär att företaget kan ta sig an spännande och komplexa projekt som få andra företag skulle klara av.

Tjänsten

Nu söker Bravida en Avdelningschef för Ventilation. Som Avdelningschef ska man driva utvecklingen av avdelningen med särskilt fokus på försäljning och personalansvar för enhetens samtliga medarbetare. Du kommer ansvara för avdelningens resultat och för att avdelning möter uppsatta mål. I rollen kommer du ansvara för kvalité, kundnöjdhet i projekt samt vidareutveckling av medarbetare – både tekniskt och i affärsmässighet.

Som Avdelningschef är du ingen förvaltare utan brinner för att utveckla dina medarbetare, affärsmöjligheter, kvalitet och lönsamhet. Du kommer även att ha mycket kontakt och utveckla affärssamarbeten med underentreprenörer och leverantörer.

 

Bakgrund

Du har utbildning inom VVS eller installation i kombination med gedigen praktisk erfarenhet.

Du bör ha arbetat inom entreprenad i åtminstone 5 år och förstå projektaffären. Du bör också besitta erfarenhet som innefattar affärsmässighet, ekonomiuppföljning och resultatansvar. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av ledande befattning.

 

Vi söker dig som:

  • Har en förmåga att få till ett effektivt teamarbete och har ett genuint intresse för att leda och utveckla medarbetare
  • Kan utveckla avdelningen
  • Kan omvandla strategiska planer i konkreta leveranser
  • Kan se helheten och förstår sig på kundens totala behov
  • Är kommunikativ
  • Har goda kunskaper i projektekonomi och entreprenadjuridik

 

Vill du veta mer kontakta gärna Malin Siegfelt på malin.siegfelt@talentia.se eller på 073 655 09 23. Observera att rekrytering sker löpande.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.