Av Sara Åleberg | 2019-10-14

AMA Redaktör till JM AB

Om JM
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. JM arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete.

JM omsätter cirka 16 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare. Företaget är noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Om avdelningen 
I takt med att JM utvecklar allt fler större bostadsområden, har efterfrågan på intern markkompetens ökat. Som följd bildades avdelningen Mark och Infrastruktur 2015 som idag består utav 14 medarbetare. Avdelningen är ett stöd till övrig organisation inom affärsenheten Bostad Stockholm vad gäller mark- och infrastrukturfrågor och är involverade i alla skeden inom stadsbyggnadsprocessen. Gruppen besitter kompetens inom mark- och exploateringsfrågor, förvärv, projektutveckling, projektering, planering, inköp, kalkyl och produktion och har ett tätt samarbete kollegor emellan, varierande uppgifter och trevligt arbetsklimat.

Avdelningen är ett stöd till övrig organisation inom affärsenheten Bostad Stockholm vad gäller mark- och infrastrukturfrågor, inom förvärv, projektutveckling, projektering, planering, inköp, kalkyl och produktion.

Rollen
Nu söker vi en driven och självgående AMA Redaktör, som även kan agera handledare inom sitt område med hög leveranssäkerhet i våra projekt. JM erbjuder en övergripande roll där du får möjlighet att vara delaktig i och arbeta i såväl kvartersmarksprojekt som större stadsutvecklingsprojekt, och där du kommer att ha en betydande funktion. Du kommer tillhöra avdelning Mark och Infrastruktur och på så vis vara en del av projekt från tidiga skeden. Detta är en ny roll på JM AB och vi ser det som en unik möjlighet för dig att utveckla en strukturerad och genomarbetad process där du får möjlighet att leda utvecklingen inom befattningsområdet på JM. 

Om tjänsten 
Du kommer upprätta mängdförteckningar med beskrivande text och medverka i såväl utvecklingsarbete som erfarenhetsåterföring inom arbetsområdet. Som AMA Redaktör på JM kommer du i huvudsak att arbeta med att:

  • Upprätta mängdförteckningar med beskrivande text både i kvartersmarksprojekt och stadsutvecklingsprojekt (exempelvis Liljeholmskajen, Dalenum och Söderdalen m.fl.)
  • Styra och delta i utveckling samt implementera strategier och arbetssätt för upprättande av mängdförteckningar av beskrivande text för JM:s projektering och produktion
  • Agera stödfunktion i mark – och infrastrukturfrågor gällande mängdförteckning med beskrivande text, vilket innebär att ex. stötta vid gränsdragningar, uppföljningar och regleringar
  • Kvalitetssäkra ramavtal med mängdförteckningskonsulter
  • Utbilda internt gällande uppföljning och reglering av mängdförteckningar med beskrivande text
  • Vidare bedrivs arbetet med genomgående hög kvalité med målsättning av mycket nöjda kollegor, konsulter och kunder

Din profil 
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och som har arbetat med mängdförteckningar med beskrivande text i åtminstone 3 år. Du är väl förtrogen med AMA Anläggnings struktur och uppbyggnad. Att i sin tur vara trygg i att kunna använda denna praktiskt är A och O för att lyckas i rollen. Du har vidare en förståelse för MER genom ditt arbete. Att ha arbetat som entreprenör eller beställare tidigare är en klar fördel. 

Som person är du tålmodig och en duktig kommunikatör med en god pedagogisk ådra. Du är noggrann, nyfiken och strukturerad och är van att arbeta mot uppsatta deadlines. Vi söker dig som triggas av att arbeta med laget snarare än jaget och som ser ett mervärde i att samarbeta för att uppnå mål. Du är driven och tycker det är roligt att tekniskt få grotta och problemlösande komma fram till lösning. 

 

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Geraldine von Celsing på 0707794966. Ansökan görs via formuläret nedan. 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.