Arkitekt SAR/MSA till Stockholm eller Norrköping

Talentia rekryterar engagerad och driven arkitekt SAR/MSA till arkitektkontor med placering i Stockholm eller Östergötland. 

I rollen som arkitekt hos vår kund kommer du in med erfarenhet och ett stort intresse för gestaltning och tidiga faser. Du har arbetat som arkitekt i minst 4 år, troligtvis på ett annat arkitektkontor. Vi söker en person som är prestigelös och tar med sig glädje och humor till arbetet. Med dig in i bolaget tar du ett nätverk och ett intresse för att engagera dig i nya kunder och även förvalta de befintliga i bolaget.  

Det är meriterande om du vill utveckla dina ledaregenskaper då arkitektkontoret gärna ser att du är en person som kan växa in i en ledarroll inom ett par år. Därför är du troligtvis en lagspelare som tycker om att inspirera och att ansvara för egna uppdrag samt värderar kundrelationer och affären högt. 

Vill du veta mer? Kontakta då Freja Oldeen på freja@talentia.se eller på 076-348 81 95. Observera att rekrytering till denna tjänst sker löpande.

 


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.