Projektledare inom VVS till Bravida i Stockholm

bravida linkedin-1Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Bravida är en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden, med fler än 10 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Talentia hjälper nu Bravida i Stockholm med rekryteringar av juniora och seniora projektledare inom VVS till avdelningarna: 

 • VS Entreprenad
 • VS Service
 • Ventilation 

Rollen

Rollen som projektledare på Bravida innebär att du har ett helhetsansvar för installations och/eller service från projektplanering till leverans. Som projektledare får du frihet under ansvar och det är av stor vikt att du får möjlighet att utvecklas i din roll. Bravida söker en självgående projektledare som gärna har ett upparbetat kontaktnät inom VVS och som kan hjälpa till att stötta mindre erfarna kollegor. Konkreta arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

 • ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
 • utveckla och bevara kundrelationer
 • se till att montörer och/eller servicetekniker har den kompetens som krävs
 • arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
 • leda och engagera medarbetare
 • samordna planer med beställare, sidor- och underentreprenörer samt leverantörer
 • upprätta kontrollplaner och kontrolldokumentation
 • rapportera fortlöpande till Avdelningschef
 • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 

Vem du är

Vi söker både dig som varit i branschen i några år, men även dig som har gedigen erfarenhet inom VVS. Oavsett hur lång din erfarenhet i branschen är så har du en teknisk utbildning och förståelse för projektekonomi samt entreprenadjuridik. En projektledningsutbildning och ekonomiutbildning är meriterande såväl som Bas P och Bas U. För att bemästra rollen som projektledare på Bravida är det fördelaktigt om du har erfarenhet från installationsbranschen.

Erfarenhet av rollen som ledare är meriterande. Bravida söker en självgående projektledare som gärna har ett upparbetat kontaktnät inom VVS och som kan hjälpa till att leda samt fördela arbete.

Som person är du driven och resultatinriktad samt strävar ständigt efter att såväl kortsiktigt som långsiktigt kunna nå uppsatta mål. Vi söker dig som är serviceinriktad och en lagspelare, som kan leda sig och sitt team till nästa nivå. Du är van att arbeta strukturerat samt trivs med ordning och reda. För att passa för denna roll är du nyfiken och har en positiv inställning till utveckling och att bidra till Bravidas fortsatta tillväxt. 

 

Vill du veta mer, kontakta Freja Oldeen på freja@talentia.se eller Sara Åleberg på sara.aleberg@talentia.se . Observera att rekrytering till denna tjänst sker löpande.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.