Av Klas Karlsson | 2023-01-23

Business Unit Manager - Rejlers Stockholm

Visste du att Rejlers sedan starten 1942 har haft sitt hjärta 🧡 inom energisektorn? Det var med elkraft som allt började och nu, nästan ett decennium senare, är de med och hjälper sina kunder mot ett fossilfritt Sverige år 2045.

Rejlers strävar efter att bli en av de ledande samhällsbyggarna i Sverige. Inom division Energy har de ambitionen att bli en accelerator i energiomställningen genom att erbjuda rätt kompetens och effektiva arbetssätt till samtliga delar av energibranschen.

Rejlers växer och söker nu en gruppchef med personalansvar för ett team inom regionnäts-, transformatorstationer och kraftförsörjning i Norra Sverige. Basen är i Umeå, men det finns även medarbetare i Skellefteå och planer på expansion till Luleå.

ABOUT THE JOB

I rollen som gruppchef eller som Rejlers kallar den, Business Unit Manager kommer ditt uppdrag bestå av att utveckla gruppen och medarbetarna så att Rejlers förstärker sin position inom primärt fördelningsstationer och ställverk. Du kommer ansvara för att den operativa verksamheten utvecklas och levererar i enlighet med affärsplanen.

Detta gör du genom att:

🔦 Sätta individerna i första rummet, hålla högt fokus på resultat och lärande samt säkerställa samarbete. #peoplefirst

🔦 Säkerställa "Home of the Learning Minds" genom kompetensutveckling och utvecklat mentorskap.

🔦 Driva och utveckla "affären" med befintliga och nya kunder.

🔦 Bidra till utvecklingen i linje med Rejlers mål och vision samt aktivt bidra i affärsområdets ledningsgrupp och dess operativa, taktiska och strategiska utveckling och uppföljning.

🔦 Genom god omvärldsförståelse och kännedom om verksamheten bidra till affärsområdets positionering och segmentering.

WHO ARE YOU?

#peoplefirst säger det mesta! Som ledare på Rejlers ska du sätta varje medarbetare i första rummet genom ett värderingsstyrt ledarskap som präglas av uppmuntran och tillit. För att lyckas med uppdraget krävs att du motiveras av att arbeta med ledarskap, samt är en fena på att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt.

Förutom dina ledaregenskaper bör du vara relationsorienterad i kombination med ett stort intresse för affärer och det värde som gruppen och Rejlers kan bidra med till sina kunder. Rejlers har även höga tillväxtambitioner och hoppas att du både har ett intresse och drivs av försäljning och rekrytering.

På ditt CV kan vi förhoppningsvis utläsa:

⚡ Ett par års relevant arbetslivserfarenhet

⚡ Erfarenhet av personalansvar samt försäljning/affärsutveckling

⚡ Erfarenhet från konsultbranschen

Vi sätter stor vikt hur du är som person, ledare och säljare, men skulle du dessutom har viss kunskap och erfarenhet från elkraft/energi (framförallt stationer) så skulle det vara ett stort plus. Meriterande, men inget krav med andra ord.

WHAT YOU GET

Gruppen (som väntar med spänning på att få träffa dig!) består femton medarbetare, de flesta boende i Stockholm/Mälardalen. Gruppen ingår i affärsområdet Substations & Power Supply som, liksom Rejlers i stort, har en tydlig ambition att växa 🌱 lönsamt.

Hela Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och tillsammans ska man ta ett av Nordens största teknikkonsultbolag till nya höjder! Rejlers har sitt ursprung inom just energi där man i dagsläget är i framkant gällande teknisk utveckling och innovation. 

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information om rekryteringen kontakta Klas Karlsson på klas.karlsson@talentia.se eller 0707 31 44 89.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Regeringsgatan 48, 111 56 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.