CDO för kunds räkning

Förstår du skillnaden mellan digitalisering och digital transformation?

Tycker du att ett digitalt synsätt innebär en effektivisering av verksamheten snarare än ett enklare arbetsflöde?

Då kan du vara personen vi söker.

För kunds räkning söker Talentia en Chief Digital Office för en tjänst inom teknikkonsultbranschen.

Vi tror att du har erfarenhet från kravhantering inom IT, såväl som vana att leda transformationsprojekt. Vi tror också att du uppskattar att arbeta i projektform med såväl korta- som långa sprintar, och antagligen besitter du god förståelse för agila processer.

Du får gärna ha arbetat i ledande befattningar vid tidigare anställningar. Detta tror vi kommer göra att din förståelse för det strategiska perspektivet ökar, och din ledarskapserfarenhet bidrar till att få med hela organisationen på transformationsresan. Kommer din erfarenhet från samhällsbyggnadssektorn är det mycket värdefullt.

Vidare vet vi att du har ett mycket stort intresse för tekniska lösningar, flöden och implementationer, och hur de påverkar såväl människor i sin vardag, som företag i sina resor mot effektivare och lättrörligare affärer. 

Du besitter djup förståelse för dataanalys, big data, och business intelligence, och delar vår tro på att vi med rätt medel kan förändra branschen för alltid.

Kontakt

Vid frågor, kontakta Elias Rosell, rekryteringskonsult, på 0704 - 98 97 50,  eller elias.rosell@talentia.se. Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt!


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.