CFO till Energivärden

Energivärden söker en CFO

Talentia söker en driven och engagerande CFO som vill vara med och utveckla Energivärdens organisation i ett affärsnära arbete med företagsgruppens bolag.

Befattningen:

Som CFO har du det övergripande finansiella ansvaret för Energivärden och dess bolag. Du ingår och bidrar aktivt i ledningsgruppen.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Affärsutveckling, strategi, organisation och handlingsplan
 • Personalansvar, HR-Stöd och utveckling av en HR-funktion för Energivärden
 • Stöd till styrelser och ägare vid förvärv och försäljning av bolag
 • Upprättande av bokslut, årsredovisningar, bolagsdeklarationer, K10, och koncernredovisning
 • Upprätthållande och utveckling av administrativa rutiner och KMA-System.

CFO har även övergripande ansvar för följande punkter:

 • Löpande redovisning, moms och felhanteringar samt budget och prognos
 • Uppföljning och utveckling av projekt, controllerfunktion
 • Ekonomisk uppföljning och analys, nyckeltal
 • Finansieringsfrågor och likviditetsplanering
 • Verksamhetsstöd rörande säkerheter, garantier och borgensförbindelser samt relaterade frågor

Personliga egenskaper & kompetenser:

Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande och minst 10 års erfarenhet av både redovisning och ekonomistyrning. Du har erfarenhet av en liknande roll i ledarposition. Du är en strukturerad, proaktiv och vågar ta egna initiativ. Du är prestigelös och idérik och pendlar obehindrat mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter. Du en tydlig ledare som trivs i ett stort internt nätverk och vill kunna påverka din organisation och ditt arbete.

Om Energivärden: Energivärden är en företagsgrupp inom VS, Ventilation, Renrum & klimatrum, el, Styr & övervakning. I gruppen finns bolagen:

 • Car Hanssons Rör & värme
 • Ventilator
 • Styrvärden
 • Carls Elektriska

Företagen erbjuder bla tjänster inom: Partnering, Klimatkoncept, Samordning, Ekonomistyrning, Projektledning & Projekteringsledning. För mer företagsinformation besök: http://energivarden.se/

För mer information om rollen och rekryteringsprocessen kontakta Mio Takahashi 070 7748907 eller mio@talentia.se

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.