Av Emma Wiklund | 2020-07-07

Chef för kunds räkning

För kunds räkning söker vi nu en chef till ett tekniskt konsultföretag som verkar brett inom samhällsbyggnad.

Denna roll är belägen i Kronobergs Län och är en roll som chef för en grupp om 25 medarbetare som arbetar inom affärsområdet Energi. Gällande grupp är väletablerad inom sitt område och verkar över hela Sverige med koncentration i Småland. Trots att gruppen är väletablerad är chefens uppgift inte att förvalta utan snarare att utveckla affären samt medarbetarna. I detta ingår att se över gruppens team och skapa en effektiv organisation som inte är beroende av enskilda individer.

Vi söker dig som med fördel har en civil- eller högskoleingenjör inom elkraft eller annan relevant utbildning. Vidare ser vi att du har gedigen erfarenhet av arbete inom elkraft inom konsultbranschen. Tidigare arbete med energibolag som ingenjör, projektledare eller projektör är intressant givet att viss konsulterfarenhet återfinns.

För att lyckas med uppdraget krävs det att personen är drivande och trivs samt motiveras av att arbeta med ledarskap. Det behövs en god kompetens i att arbeta med människor och att skapa samt bibehålla goda relationer såväl internt som externt.

  • Minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet och gärna minsta fem års erfarenhet av arbete som chef med personalansvar.
  • Teknisk kunskap och erfarenhet av arbete inom elkraft/energi
  • God förståelse av affären, ekonomi, resultat och uppdrag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
Låter detta intressant är du välkommen att söka tjänsten och har du några frågor är du välkommen att kontakta Malin Siegfelt på malin.siegfelt@talentia.se eller Emma Wiklund på emma.wiklund@talentia.se, men då det är semestertider kan det ta längre tid för oss att svara på dina frågor.

 


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Regeringsgatan 48, 111 56 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.