Ekolog till White Arkitekter

White Arkitekter i Stockholm söker nu en ekolog/biolog eller motsvarande som har erfarenhet av att arbeta i gränslandet mellan ekologi och samhällsplanering. Vill du arbeta på ett arkitektkontor som engagerar, bidrar till en hållbar livsstil samt sätter människan i centrum? Nu har du möjligheten att arbeta som ekolog inom stadsbyggnad i en av Whites hållbarhetsgrupper. White är ett framträdande arkitektkontor med fokus på hållbarhet. Idag är de ca 900 medarbetare på kontor i Sverige, Norge, Danmark och England.

White Arkitekter
På White Arkitekter finns inte en stjärna – det finns över niohundra. Sedan 1951 har White drivits av nyfikenhet och en ambition om att bidra till byggandet av en hållbar värld. De är idag ett starkt medarbetarägt kollektiv där alla medarbetare erbjuds att köpa aktier i företaget. White arbetar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. I strävan efter hållbarhet integrerar White ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det de gör. Dessa kompetenser omfattar stadsbyggnad, arkitektur, landskap, inredning, design & ljug, miljö och projektledning.

Rollen
White Arkitekter i Stockholm vill stärka sin grupp av hållbarhetsspecialister med en ekolog med ett särskilt intresse för arkitektur och samhällsplanering. I rollen kommer du både arbeta i uppdrag som leds av arkitekter och landskapsarkitekter men även dra in dina egna uppdrag – med egna kunder. Du kommer också få utrymme att arbeta strategiskt inom företaget med att samordna den samlade kompetensen inom ekologi och ekosystemtjänster i arkitektur och stadsbyggnad.

Du kommer arbeta i olika konstellationer med kollegor på White och därför är det viktigt att du är samarbetsinriktad.

Erfarenhet och kunskap
Du har en eftergymnasial utbildning till ekolog/biolog eller motsvarande är grundläggande. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll och har kommunal och/eller konsulterfarenhet. Du har 5 års erfarenhet inom området och har arbetat med naturvärdesinventeringar (bedömningar och ekosystemtjänster i stadsbyggnadsprojekt. 

Det är meriterande om du har:

  • MKB-kompetens
  • Dagvattenkompetens
  • Erfarenhet av GYF-beräkningar
  • Erfarenhet av GIS

Varmt välkommen med din ansökan!
Vänligen använd formuläret nedan för att anmäla intresse. För mer information om tjänsten, kontakta Freja Oldeen på Talentia freja@talentia.se eller 076-3488195


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.