Energiprojektör till ENSTAR

 

Om ENSTAR

ENSTAR grundades för att kunna spela en avgörande roll för att utveckla den traditionella energimarknaden för en hållbar framtid. ENSTAR bryter ständigt ny mark och är idag en ledande aktör för omställningen till förnybar energi.

ENSTAR utvecklar, förädlar och förvaltar energisystem. Som teknikoberoende aktör är ENSTAR fria att välja marknadens bästa lösningar för varje fastighet eller fastighetsportfölj. Det är till exempel inte främmande för bolaget att vara först i Sverige med att ta in nya intressanta produkter som är tillgängliga på den globala marknaden. På så vis är ENSTAR bolaget som ligger i framkant när det gäller innovation och realisering av förnybar energi.

Rollen

Rollen som Energiprojektör tillhör avdelningen Design & Projektering vars signum är hög teknisk kompetens, nyfikenhet och passion för grön teknik samt förnybar energi. Gruppen är delaktig i hela processen och har en central roll för affärsutveckling, projektgenomförande samt eftermarknad. 

I rollen som energiprojektör arbetar man med energisystem, med ett brett arbetssätt då man är delaktig från start till mål. Energiprojektören deltar i huvudsak i projektutvecklingen och tar vid när design och konstruktion ska upprättas i detalj för energienergisystemet Arbetet utförs i AutoCAD och MagiCAD med tillhörande applikationer. Energiprojektören deltar även i projektgenomförandet då hen fungerar som kompetensstöd till projektteamet.. Detta gäller även under injustering och förvaltning där Energiprojektören är med i trouble-shooting samt finjustering. Varannan vecka är energiprojektören med i ett internt tekniskt möte vars syfte är diskutera utveckling, nya innovationer samt nya designkoncept.

 

Den vi söker
Vi söker dig som gärna har en relevant högskoleutbildning eller lämplig YH-utbildning alternativt motsvarande erfarenhet/kunskap från arbetslivet. 

Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som konstruktör/projektör inom VVS/energi med god erfarenhet av projektering gällande kyla, värme och ventilation. Vidare bör du ha god erfarenhet arbete med AutoCAD, dimensioneringsarbete och HVAC-system. Det är meriterande att ha erfarenhet av energieffektiviseringsprojekt. Vidare är erfarenhet av Magi CAD meriterande. 

Är du en driven och kreativ person som trivs i att samarbete samt dela/bolla idéer med andra. Har du höga ambitioner och en arbetsglädje som bygger på att varje dag känna att du gör en skillnad för framtiden. Miljöpåverkan, energieffektivisering och grön energi är något som du personligen brinner för. Med ditt engagemang vill du vara med och påverka framtidens hållbara energisystem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande. För att söka tjänsten, vänligen använd formuläret nedan och vid frågor kontakta Emma Wiklund.

 


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Regeringsgatan 48, 111 56 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.