Av Elias Rosell | 2018-07-11 ledarskap

Enhetschef VA-teknik - Nord till Ramboll

För kunds räkning söker vi dig som drivs av att leda och utveckla, både medarbetare och affärer. Du har mångårig erfarenhet inom VA-teknik och tidigare erfarenhet av ledarskap. Företaget erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt företag med god tillväxt.

Företaget arbetar inom VA-teknik som ett team, utan några geografiska begränsningar, både nationellt och internationellt. främst med ledningsnät och tillhörande anläggningar för vatten, avlopp och dagvatten, ledningssamordning och klimatanpassning.

Företaget levererar tjänster genom hela kedjan från tidiga skeden med förstudier och utredningar till projektering enligt olika entreprenadformer, upphandling och genomförande, kontroll och besiktning. Genom sin position på marknaden kan de erbjuda stora möjligheter till tekniskt utmanande arbetsuppgifter i några av marknadens mest intressanta projekt. De arbetar även nära sina internationella kollegor, med fokus på marknadsfrågor och teknikutveckling.

Arbetsuppgifter

Som enhetschefchef VA- teknik kommer du tillsammans med medarbetare och affärsområdeschef ansvara för tillväxt och utveckling av enheten och ha resultat och personalansvar för enheten.

Dina huvudsakliga fokusområden kommer att vara:

  • Personalledning genom ett coachande ledarskap motivera och utveckla medarbetarna inom din enhet.
  • Rekrytering ansvara för att bygga ett starkt team som kan leverera de tjänster enheten tillhandahåller.
  • Försäljning/affärsutveckling bearbetning av marknaden, omvärldsbevakning, anbudsarbete och paketering av nya tjänster inom VA-teknik.
  • Samordning och koordinering samordning och kunskapsutbyte med våra andra enheter samt andra teknikområden inom företaget i Sverige, men även internationellt.

Enheten Nord består av en grupp med sex och en gruppledare som sitter i Sundsvall. I enheten Nord kommer fokus ligga på att bygga en större organisation med fokus på kundbearbetning samt rekrytering. Området är Sundsvall/Umeå/Skellefteå/Luleå.

Erfarenhet och personliga egenskaper

För att lyckas med uppdraget krävs det att du är drivande, förändringsbenägen och stimuleras av att utveckla och driva en verksamhet mot gemensamt satta mål. Dessutom behöver man stor kompetens i att arbeta med människor samt skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt.

  • Minst 8 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från en ledande befattning, alternativ lång projektledar-/ uppdragsledarerfarenhet och en vilja att utveckla ledaregenskaperna.
  • Teknisk förståelse
  • God förståelse för branschen, kunder och konkurrenter
  • God förståelse av affären och ekonomi (resultat och uppdrag)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Varmt välkommen med din ansökan!
Vänligen använd formuläret nedan för att anmäla intresse. För mer information om tjänsten, kontakta Freja Oldeen på Talentia freja@talentia.se eller 076-3488195.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.