Av Sara Åleberg | 2020-01-08

Driftchef till E.ON i Stockholm

EON linkein

Energimarknaden förändras och det är ett nytt energilandskap som växer fram, där en efterfrågan av förnybara energikällor växer. Bakom förändringen är kraven på nya teknologier som solceller, digitalisering och lokalt producerad förnybar samt återvunnen energi. Men framförallt sker omställningen på grund av nya kundbehov. E.ON är med och bygger ett mer hållbart samhälle för kommande generationer genom att arbeta mot att erbjuda 100 procent förnybar och återvunnen energi till företagets kunder senast år 2025.

Arbetsuppgifter

E.ON Stockholm är i en stor förändringsresa och investerar i en ny kretsloppsanläggning vid Högbytorps i Upplands-Bro. Som driftchef är man ansvarig över denna och de yttre anläggningarna vilka är fem fjärrvärmenät. Driftchefen ansvarar för produktionsoptimering av detta och har ett stort ansvar i utformningen av arbetssätt, den löpande förvaltningen samt utvecklingen av driftverksamheten.

Som driftchef i Stockholm kommer dina ansvarsområden och arbetsuppgifter inkludera följande:

  • Ansvar för Högbytorp och fem fjärrvärmenät.
  • Ansvar för att utforma arbetssätt och den löpande förvaltningen samt utvecklingen av driftverksamheten.
  • Personal- och utvecklingsansvar.
  • Vara en del av ledningsgruppen i produktion Stockholm.
  • Arbetsmiljö- och miljöansvar
  • Ekonomisk produktionsoptimering


Erfarenhet och personliga egenskaper

Gärna en eftergymnasial teknisk utbildning, helst civilingenjör eller motsvarande utbildning.

För att bemästra tjänsten som driftchef i Stockholm krävs det att du har flerårig erfarenhet inom energiproduktion eller annan processindustri. Vidare har du haft ett praktiskt personalansvar och har struktur samt ett långsiktigt tänk på ditt arbete då du kommer tillhöra ledningsgruppen i Produktion Stockholm. 

Du behöver ha struktur på ditt arbete och kan arbeta strategiskt med ett långsiktigt tänk då du kommer att vara med i ledningsgruppen i Produktion Stockholm. Som person bör du ha ett stort engagemang och sätter dina medarbetare i fokus samtidigt som du arbetat mot uppsatta mål samt tänker långsiktigt. Som ledare är du inspirerande och får dina medarbetare att växa samt utvecklas. Du sprider trygghet och får medarbetare att må bra i sin vardag.

  • Erfarenhet från energibranschen eller processindustrin
  • Praktiskt personalansvar 
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska samt engelska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen använd formuläret nedan för att anmäla intresse. För mer information om tjänsten, kontakta Emma Wiklund på mejl emma.wiklund@talentia.se eller mobil 070 – 721 67 16.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.