‹ Alla jobb
Nästa jobb ›
Av Elias Rosell | 2018-06-01

Försäljningsingenjör Automation till Camozzi

camozzi banner

Vill du tillhöra Camozzi-familjen?

- En företagskultur med humor, korta kommunikationsvägar och utrymma för egen utveckling!

Camozzi Group grundades för 50 år sedan av de tre bröder Camozzi. Idag tillhör Camozzi de ledande på världsmarknaden och har sin verksamhet inom Automation, Machine Tools och Textile Machinery.

Den svenska verksamheten är inriktad på automation och erbjuder marknaden ett omfattande produktprogram av hög kvalitet. Camozzi Pneumatik AB både utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett pneumatikprogram för automation till svensk industri.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen mot nya och befintliga kunder inom industrisegmentet. Produktportföljen består av cylindrar, ventiler, kopplingar, filter, och elektriska linjärenheter till all form av automation inom industrin. Kunderna är framförallt maskinbyggare inom industriell automation.

Med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm bearbetar du kunder i Stockholm/Mälardalen samt norrut

Produkternas tekniska nivå har och fortsätter att öka främst inom ventiler och system, varför utbildning sker kontinuerligt.

I tjänsten ingår exempelvis:

  • Kundbesök och deltagande i mässor.
  • Vara delaktig i utvecklingsprojekt hos kunder,
  • Hålla i produktutbildningar.
  • Resor till Italien för utbildningar på Camozzis utbildningscenter.

Erfarenet och personliga egenskaper

För att lyckas med uppdraget krävs:

  • Minst 5–10 års erfarenhet av teknisk försäljning/rådgivning inom industriell automation.
  • Driven med en stark egen motor och en tydlig säljprofil
  • Att du är prestigelös och har förmågan att skapa goda relationer.
  • Minst teknisk gymnasieutbildning el/maskin.
  • Körkort.

Det är meriterande om du har erfarenheter från el/mekatronik.

Vill du veta mer? Kontakta Mikael Persson på mikael.persson@talentia.se Observera att rekrytering till denna tjänst sker löpande, kontakta gärna Talentia för ytterligare information.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.