Av Elias Rosell | 2019-02-18

Fastighetstekniker till Kista Galleria - Citycon

Citycon letar efter dig som är fastighetstekniker, Property Caretaker, till vår galleria i Kista, norr om Stockholm.

Citycon erbjuder en dynamisk roll i ett av de ledande företagen inom köpcentrum i Norden. Som fastighetstekniker ansvarar du tillsammans med drifttekniker och Property Manager för tillsyn och skötsel av fastighetens tekniska system och funktioner med ett extra fokus på våra byggnadsprojekt.

Rollen som fastighetstekniker kräver känsla för service, självständighet, goda kommunikativa egenskaper med kundens bästa i fokus. Du är inte rädd för att ta egna initiativ:

Vi söker dig som

  • Är utbildad inom fastighetsteknik eller tillförskaffat sig likvärdig kunskap på annat sätt
  • Har en förmåga att se helheten och sambandet utifrån dina goda kunskaper inom ventilation, VVS-tekniska anläggningar, elektriska installationer för kraft och belysning samt styr, regler, energi och klimatfrågor
  • Behärskar svenska i tal och skrift samt gärna engelska.
  • Har mycket god datorvana
  • Erfarenhet av att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med fast lön enligt kollektivavtal samt del av företagets bonusprogram.

Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av dagligvarubaserade köpcentrum i urbana lägen i Norden och Baltikum. Värdet av de fastigheter som bolaget förvaltar uppgår till 5 miljarder euro och bolagets marknadsvärde är 2 miljarder euro. Med 49 köpcentrum och 2 andra handelsfastigheter är Citycon marknadsledande i Finland, hör till marknadsledarna i Norge, Sverige och Estland och har ett fotfäste i Danmark.  Citycons köpcentrum möter kundernas dagliga behov av shopping och service och är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik, nära hälsovård, kommunal service, bostäder och arbetsplatser. Besökarantalet uppgår till cirka 200 miljoner årligen.

Rekrytering kommer att ske löpande så du är varmt välkommen med din ansökan.

Vid frågor kring processen eller rollen kontakta Mio Takahashi 0707748907 eller på mio@talentia.se .


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.