Front-Endutvecklare till Föreningshuset

Föreningshuset frigör kraften i svenskt föreningsliv!

Foreningshuset-Logo-POS

Föreningshuset har sedan 1998 utvecklat webbaserade administrations-och ekonomisystem för svenskt föreningsliv. Bland kunderna finns etablerade idrottsföreningar såsom AIK och Hammarby samt ideella föreningar som 1,6 miljonerklubben, Kungliga Automobilklubben – KAK samt Publicistklubben. Årligen hanterar våra system över 300 000 medlemmar och processar transaktioner överstigande 250 miljoner kronor.

Läs mer om föreningshuset på deras hemsida: https://www.foreningshuset.se/ 

Föreningshuset frigör kraften i svenskt föreningsliv!

______________________________

För dig som är nyexaminerad, eller har ett par års erfarenhet av Front-endutveckling, med kompetenser inom JavaScript och React, finns nu möjligheten att bli en del av Föreningshusets utvecklingsteam. 

Vill du arbeta med system som används av hundratusentals människor varje vecka, och dessutom komma till en arbetsplats som jobbar med Sveriges föreningar? Har du ett brinnande intresse för att skapa användarupplevelser i världsklass, och uppskattar att arbeta i mindre team med korta ledtider och ett agilt förhållningssätt? Då kanske det är dig vi söker till jobbet som Front-endutvecklare hos Föreningshuset!

Rollen

Mål och uppdrag

Som Front-endutvecklare arbetar du med klientdelen av de applikationer och websidor Föreningshuset utvecklar åt sina kunder.  Du arbetar för att skapa funktionella, snygga och effektiva användargränssnitt, så att kunderna får en bra upplevelse av de system och webapplikationer Föreningshuset tillhandahåller.

Arbetsuppgifter

 • Utveckla och förbättra nya och befintliga användargränssnitt för webapplikationer och system
 • Bistå kunder med att vidareutveckla funktionalitet i befintliga webapplikationer i syfte att uppnå en högre grad av användarvänlighet
 • Tillsammans med kunder och övriga teamet ständigt arbeta med att utveckla funktionalitet och tillse att Föreningshusets produkter håller högsta klass inom området.
 • Bidra till kunskapsutbyte i teamet och ständigt utveckla "laget".

Utvecklingsmöjligheter

Det finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget, där rollen ger mycket goda möjligheter att ta större ansvar för system och applikationer inom föreningshuset.

Förmåner

 • Kontinuerlig vidareutveckling i form av konferenser och kurser
 • Föreningshuset satsar mycket på friskvård och har gemensam träning 1gg/vecka samt ytterligare en friskvårdstimme/vecka.
 • Alla har fri tillgång till en personlig tränare en timme/vecka för att kunna utveckla sin träning utifrån personliga önskemål.
 • 6 veckors semester

Personen

Utbildning

Vi tror att du som passar för tjänsten är Systemvetare, civilingenjör eller har yrkeshögskoleutbildning inom relevant fält. Du kan också ha motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Kompetenser

 • HTML / CSS
 • JavaScript (Kunskaper inom React är ett stort plus, då detta är det huvudsakliga ramverket vilket används i Föreningshusets produkter)
 • Kunskap & förståelse inom MVC / C# är ett plus, men inte nödvändigt.

Föreningshuset - FEND

Tjänsten är en heltidsanställning med start omgående.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Elias Rosell på elias.rosell@talentia.se eller 0704989750


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.