Genova Linkedin

Projektchef till Genova

Genova Linkedin

Om Genova
Genova är ett modernt och personligt fastighetsbolag med passion för design och arkitektur. Verksamheten drivs inom två områden - långsiktig fastighetsförvaltning samt nyproduktion av attraktiva bostads-, hyresrätter och samhällsfastigheter.

Genova grundades 2006, då som ett fastighetsbolag med en mindre förvaltningsportfölj. Sedan dess har ett stabilt och diversifierat bestånd av förvaltningsfastigheter och byggrätter byggts upp via förvärv och egen utveckling till värde överstigande 4 miljarder.

Genova äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med fokus på regionerna Stockholm och Uppsala. Bolaget driver, idag, drygt 25 detaljplaner. Projekten befinner sig i olika skeden och är av olika omfattning, och företrädesvis utvecklar Genova för egen förvaltning.

Genova sysselsätter idag ca 25 medarbetare, och sitter på Norrmalmstorg i centrala Stockholm.

Rollen
Det övergripande ansvaret i denna tjänst är att driva Genovas bostadsprojekt, från detaljplaneskede till färdigställande.  Du tillhör projektteamet och arbetar nära två erfarna projektchefer.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

 • Ansvara för ekonomistyrning och tidsplanering i projekten
 • Upphandla och styra konsulter under projekteringen
 • Upphandla och styra totalentreprenörer
 • Samordna interna teammedlemmar inom marknad och försäljning
 • Hålla i kontakter med myndigheter, bygglovshandläggare, m.m.

Genovas kultur präglas av ett stort engagemang, hårt arbete, teamwork och en gemensam målbild. Bolaget har sedan starten 2006 uppvisat en stabil tillväxt med fina resultat. Tjänsten erbjuder en spännande möjlighet att få vara med på den fortsatta resan.

Kvalifikationer
Vi tror att du har ca 3-5 års erfarenhet i rollen som projekteringsledare eller projektledare t ex. Sannolikt är du högskole- eller civilingenjör i grunden.

Vi eftersöker dig som har kunskap inom följande:

 • Nybyggnationsprocessen, med fokus på tidiga skeden
 • Bostadsproduktion, i synnerhet
 • Grundläggande kunskaper i PBL, gärna entreprenadjuridik och om möjligt hyresrättsutveckling
 • Förståelse för marknaden och det kommersiella perspektivet
 • Goda IT-kunskaper avseende Officepaketet
 • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Då du förväntas besöka projekten i och runtom Stockholm och Uppsala är B-körkort ett krav.

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du är ambitiös, intresserad av affärer, lösningsfokuserad, strukturerad och självständig. Du trivs med att arbeta i en platt och kreativ organisation med högt tempo. Sist men inte minst krävs en god förmåga att sätta ”laget före jaget” och med god attityd utföra enkla såväl som komplexa arbetsuppgifter.

Intervjuer sker löpande. För att söka tjänsten, vänligen använd formuläret nedan och vid frågor kontakta ansvarig konsult Geraldine von Celsing.

 


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.