Projektledare till Installationsbolaget i Stockholm

installaionsb för linkedin-1

Installationsbolaget startades i Göteborg i augusti 2000 och finns idag även i Stockholm. På koncernnivå är det tre separata bolag, varav två i Göteborg och ett i Stockholm. Företaget utför alla typer av rör- och sprinklerinstallationer, stora som små.

På rör-sidan är entreprenader den största delen av deras verksamhet, där de arbetar både med totalentreprenader och utförandeentreprenader.

Installationsbolaget i Solna har haft en stark tillväxt under sina fyra år. För att fortsätta sin tillväxt och för att bygga en långsiktigt hållbar organisation, vill de stärka upp sin organisation med en till projektledare. Det huvudsakliga uppdraget som projektledaren kommer ha är att ansvara för dennes tilldelade projekt, med avseende på kvalitet, effektivitet samt ekonomi. I rollen ingår även direktkontakt med kund samt ett ansvar att se till att rätt kompetens finns inom projektet.

Arbetsuppgifter

Rollen som projektledare på Installationsbolaget i Stockholm innebär att du har ansvar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Som projektledare får du frihet under ansvar och det är av stor vikt att du får möjlighet att utvecklas i din roll. I din roll ingår även arbete med inköp, resursplanering samt kvalitets- och arbetsmiljöarbete.

I arbetsuppgifterna ingår även att:

 • Du har teknisk och ekonomisk kontroll för uppdragen/projekten du arbetar med.
 • Du ansvarar för projektets tekniska och ekonomiska utförande samt att företagets verksamhetsledningssystem följs.
 • Du ser till att rätt kompetens finns hos montörer
 • Upprätta och följa upp prognoser för ekonomiskt utfall.
 • Samordna planer med beställare, sidor- och underentreprenörer samt leverantörer
 • Upprätta kontrollplaner och kontrolldokumentation
 • Rapportera fortlöpande till din chef

I rollen ingår även ansvarsområden som:

 • Kalkyl, resultat och utförande av projekt
 • Kundbearbetning, försäljning och leverans av mindre installations- och serviceuppdrag.
 • Att arbetet utförs enligt ök/kontrakt och tillämpat regelverk.
 • Uppdragets/projektets ekonomiska resultat, tekniska kvalitet och dokumentation
 • Projektets efterlevnad kvalitets-, miljö- och arbetsmiljömässigt.
 • Att befintliga respektive nya hot och möjligheter flaggas för/hanteras.

 

Erfarenhet och kunskap

Du har en teknisk examen, fullgjord gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom VS. En projektledningsutbildning och ekonomiutbildning är meriterande såväl som Bas P och Bas U. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning men med rätt driv kan detta vara steget för dig som är lagbas eller montör. Du har arbetat i branschen minst 3 år och har därför fått en bra branschkännedom.. Du förväntas även nätverka när du är ute på plats men du har inget säljansvar.

Du är driven och resultatinriktad samt strävar ständigt efter att såväl kortsiktigt som långsiktigt kunna nå uppsatta mål. Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt uppsatt mål. Du är serviceinriktad och tycker om att arbeta i team. Du är ordentlig, kommer i tid, är ärlig och lojal mot dina medarbetare och chefer.


Vill du veta mer, kontakta Freja Oldeen på freja@talentia.se eller 0763 48 81 95. Observera att rekrytering till denna tjänst sker löpande.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.