Kontorsuthyrare till Nordier

Om Nordier

Nordier är en fastighetsrådgivare vars approach kännetecknas av att seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad. Företaget arbetar alltid i små team, är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga.

Nordiers team för Uthyrning & Utveckling har djup erfarenhet av strategier, analysarbete och rådgivning kring utveckling av olika typer av fastigheter. Konsulterna behärskar alla typer av lokaler inom handel, kontor och logistik/industri. Teamet arbetar väldigt nära sina uppdragsgivare och fungerar ofta som en helt integrerad del av dess utvecklingsfunktion.

Gruppen omsatte 2016 drygt 70 MSEK med god lönsamhet, dotterbolaget inom uthyrning och utveckling stod för nästan 20 MSEK av omsättningen.

Tjänsten

Nordier söker nu en uthyrare med fokus på uthyrning av främst kontorsfastigheter. Rätt personer har också affärssinne och förmåga att ackvirera nya uppdrag. Som uthyrare hos Nordier tar du ett huvudansvar för något av företagets befintliga nyckeluppdrag, samt stöttar i alla de kunduppdrag som man som konsult skall gå in i.

Exempel på arbetsuppgifter

Uppdragen varierar men kan bland annat vara:  

 • Affärsutveckling av den nuvarande affären och befintliga processer
 • Kontaktperson för befintliga och potentiella hyresgäster till kunders kontorslokaler
 • Initiera, driva och administrera processen med potentiella hyresgäster från första kontakten till avtalsskrivning
 • Ny- och omförhandling av hyresavtal
 • Ansvar för lokalförevisning
 • Ansvar för valideringar av potentiella hyresgäster inför avtalsskrivning
 • Hjälpa till i diverse interna adhoc-projekt både för Nordier och kunders räkning.

Den vi söker

Troligtvis är du civilekonom eller civilingenjör (ex. Samhällsbyggnad) eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vi ser gärna att du har minst två, men gärna fyra års erfarenheter av likande arbetsuppgifter.

Vidare tror vi att du har kunskap om- eller kompetenser i:
 • Förvaltningsarbete
 • Projektledning
 • Uthyrning av kontorslokaler (förhandling, hyresnivåer)
 • Avtalsstruktur och administration
 • IT, med mycket goda kunskaper i Excel
 • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt

Vid frågor, kontakta Elias Rosell, rekryteringskonsult, på 0704 - 98 97 50,  eller elias.rosell@talentia.se. Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt!


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.