Av Elias Rosell | 2018-11-23

Kundansvarig till Genova

 

Företaget
Genova
är ett modernt och personligt fastighetsbolag med passion för design och arkitektur. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med fokus på regionerna Storstockholm och Uppsala. Verksamheten drivs inom två områden - långsiktig fastighetsförvaltning samt nyproduktion av attraktiva bostads-, hyresrätter och samhällsfastigheter.

Genova grundades 2006, då som ett fastighetsbolag med en mindre förvaltningsportfölj. Sedan dess har ett stabilt och diversifierat bestånd av förvaltningsfastigheter och byggrätter byggts upp via förvärv och egen utveckling till värde överstigande 2,5 miljarder.

Med stabila kassaflöden och långsiktighet finns en solid och trygg grund för att agera modern stadsutvecklare och samhällsbyggare med fokus på arkitektur, människor och hållbarhet.

Tjänsten
Genova söker nu en kundansvarig till försäljningsteamet. Kundansvarig är huvudsaklig kontaktperson för Genovas kunder från att de skrivit avtal till garantitiden gått ut. I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Ansvara för kundkommunikation och kundvård
  • Ansvara för att hålla kunder löpande informerade genom projekten med hjälp av exempelvis nyhetsbrev
  • Delta i kundrelaterade aktiviteter såsom säljstarter, byggplatsvisningar och tillträden
  • Förbereda för inflyttningar
  • Delta och ansvara för förberedelser inför informationsmöten
  • Ansvara för att frågor från inflyttade kunder och eftermarknadsmarknadsärenden tas emot och vidarebefordras till rätt part

Placering är bolagets kontor i centrala Stockholm. 

Kvalifikationer
Vi söker en engagerad person med max. ett par års erfarenhet av kundhantering och service. Det är meriterande om du har arbetat inom fastighetsbranschen, men det är inget krav. 

Vidare tror vi att du är utåtriktad, noggrann och serviceorienterad. Du motiveras av att ha mycket kontakt med människor i vardagen och ta tag i stora som små frågor. Det är viktigt att du är bekväm i mötet med kund, vågar fatta beslut och agerar självständigt.

Vi ser fram emot en ny medarbetare och erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som kommer att bidra till din egen karriär. Vi befinner oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka Genovas framtid. 

Då du besöker bostadsprojekten några gånger i månaden ser vi gärna att du har körkort. Företaget har en bilpool.

Genova tillämpar provanställning. 

 

För frågor om befattningen går det bra att kontakta Angelica Gedlund på Genova. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvarig konsult, Geraldine von Celsing.

Varmt välkommen att söka tjänsten! Vänligen använd formuläret nedan.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.