CFO till Miss Mary of Sweden

Miss Mary - Talentia

Miss Mary of Sweden är mitt uppe i en tillväxtresa där det mesta ligger framför dem. Med rötterna i postorderaffären är den digitala transformationen väldigt naturlig men det gör också relationerna med Business 2 Business kunderna än viktigare. Som bolagets nya CFO kommer du tillsammans med CEO och övriga ledningsgruppen att ta verksamheten till nya höjder.

Miss Mary of Sweden är ett damunderklädesföretag som i 60 år har tagit fram underkläder av hög kvalitet som kombinerar perfekt passform med tidlös design. Designen görs i Miss Marys egen ateljé på huvudkontoret i Borås. Sedan januari 2019 är det svenska riskkapitalbolaget Scope huvudägare och Miss Mary´s nuvarande omsättning är ca. 160 MSEK.

Läs mer och gör dig bekant med Miss Marys sortiment på:  www.missmary.se

Vad vi söker:

Som CFO skall du agera CEO:s högra hand i alla frågor rörande organisation, förändringsarbete och ekonomi. Du bör ha ett genuint intresse för att arbeta med tillväxt, effektivisera processer och rutiner samt driva affären vidare. Du bör även ha ett innovativt förhållningssätt till både ledarskap och affärer. Vi söker en CFO som förstår komplexa strukturer och ser värdet av balansen mellan operativt och strategiskt arbete. Du har en god analytisk förmåga, och är mycket kommunikativ och social. Vi ser att rätt person har flera års erfarenhet av att leda ekonomifunktioner i medelstora till stora bolag. Meriterande är arbete med E-handel samt tidigare erfarenhet som CFO eller controller gentemot private Equity-ägare.

För att kunna arbeta som CFO på Miss Mary of Sweden krävs det att du har:

 • Ekonomisk utbildning på högskolenivå
 • God samarbetsförmåga samt god kommunikationsförmåga
 • Kunskaper om ekonomiadministration och system
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi tror att du som passar för tjänsten klarar av att hantera arbetsuppgifter med periodvis hög arbetsbelastning och arbetstempo. Tjänsten ställer krav på flexibilitet, tålamod och ett intraprenöriellt sinne.

CFO har ansvaret för den ekonomiska kontrollen, styrningen, planeringen och finansieringen inom företaget. Man skall verka som ett stöd i verksamhetsstyrningen samt följa upp att de satta målen och att den relaterade aktivitetsplanen uppnås.

 

Arbetsuppgifter är bla men ej uteslutande:

 • Leda företagets ekonomi- och redovisningsfunktioner och controller
 • Controlling av verksamhetens intäkter, kostnader, lönsamhet och kassaflöde
 • Extern och intern rapportering till ägare och investerare
 • Koncernrapprotering
 • Ingå i företagets ledningsgrupp
 • Affärsutveckling, Strategi, Organisation, Handlingsplan
 • Stöd till CEO och andra nyckelpersoner i ekonomiska frågor, i budgetarbete och för att ta fram styrelseunderlag

 

Placering för uppdraget är Borås

Vill du veta mer kontakta Mio Takahashi: 070-774 89 07 / mio@talentia.se

 

Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.