COO till Miss Mary of Sweden

Miss Mary - Talentia

Om företaget
Miss Mary of Sweden är mitt uppe i en tillväxtresa där det mesta ligger framför dem. Med rötterna i postorderaffären är den digitala transformationen väldigt naturlig men det gör också operationsarbetet helt centralt. Företaget söker därför nu en framsynt och drivande COO, Chief Operating Officer, som tillsammans med CEO och övriga ledningsgruppen kan ta verksamheten till nya höjder.

Miss Mary of Sweden är ett damunderklädesföretag som i 60 år har tagit fram underkläder av hög kvalitet som kombinerar perfekt passform med tidlös design. Designen görs i Miss Marys egen ateljé på huvudkontoret i Borås. Sedan januari 2019 är det svenska riskkapitalbolaget Scope huvudägare och Miss Mary´s nuvarande omsättning är ca. 160 MSEK.

Läs mer och gör dig bekant med Miss Marys sortiment på:  www.missmary.se

Rollen
I rollen som COO kommer du vara ytterst ansvarig för produktion, logistik och lager. Den vi söker har förmågan att effektivisera och kostnadsoptimera en verksamhet under kraftig tillväxt. Detta kommer sannolikt att innebära såväl lagerflytt som produktions och distributionsutveckling.

Ansvarsområden:

 • Övergripande ansvar för Supply Chain Management (inköp, produktion, lager, logistik)
 • Ansvara för logistikprocessen
 • Ansvara för lageroptimering
 • Personalansvar för produktions och lagerpersonal. Idag 150 personer i Estland
 • Vara bryggan mellan produktion, lager, leverans och försäljningen

Vem du är
Troligtvis har du akademisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom lång erfarenhet. 

Du har minst 10 års arbetslivserfarenhet från Supply Chain och har troligtvis arbetat i konfektionsbranschen och/eller med andra konsumentprodukter.

Du har erfarenhet av  ledande befattning från bolag i stark tillväxt där du skapat goda resultat och tycker om att arbeta i affärsfokuserade miljöer. Du har en förmåga att se helheter och att föra parallella resonemang och är bekväm med att påverka affären både idag och med en planeringshorisont på 3 år.

Viktigt är vidare att du är fokuserad och klarar av balansen mellan att säkra leveransflöden och optimera lagernivåer. Du är bekväm med siffror och statistik och är både strukturerad och effektiv. Du har en god erfarenhet av projektledning inom inköp/logistik/produktion och en god förmåga att förhandla. Du har erfarenhet av att flytta lager och har arbetat nära eller i organisationer i Östeuropa.

Personliga egenskaper 

 • Starkt driv
 • Kommunikativ
 • Flexibel
 • Uthållig
 • Klarar av ett högt arbetstempo med periodvis hög arbetsbelastning
 • God analytisk förmåga
 • Tänker utanför boxen och vågar utmana tidigare arbetssätt och rutiner
 • Resultatorienterad
 • Resvillig
 • Inspirerande
 • Beslutsam
 • Motiverande ledare


Geografisk placering
Placering för rollen är på huvudkontoret i Borås.

Övrigt
Tjänsten innebär ett regelbundet resande främst till Miss Marys produktion och lager.

 

Kontakt
Vid frågor kontakta Freja Oldeen på freja@talentia.se eller 076-3488195 Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.