Chief Sales Officer till Miss Mary of Sweden

Miss Mary - Talentia

Om företaget
Miss Mary of Sweden är mitt uppe i en tillväxtresa där det mesta ligger framför dem. Med rötterna i postorderaffären är den digitala transformationen väldigt naturlig men det gör också relationerna med Business 2 Business kunderna än viktigare. Som bolagets nya CSO kommer du tillsammans med CEO och övriga ledningsgruppen att ta verksamheten till nya höjder.

Miss Mary of Sweden är ett damunderklädesföretag som i 60 år har tagit fram underkläder av hög kvalitet som kombinerar perfekt passform med tidlös design. Designen görs i Miss Marys egen ateljé på huvudkontoret i Borås. Sedan januari 2019 är det svenska riskkapitalbolaget Scope huvudägare och Miss Mary´s nuvarande omsättning är ca. 160 MSEK.

Läs mer och gör dig bekant med Miss Marys sortiment på:  www.missmary.se

Rollen
Vi söker nu en CSO som kommer ta fullt försäljningsansvar för bolagets samtliga återförsäljarkunder i Sverige och Europa. Ditt mål är att befästa och utveckla relationerna till befintliga kunder samt att hitta nya på befintliga och nya marknader. Då många av de befintliga kunderna varit med länge gäller det att förvalta arvet samtidigt som nya kunder kan ha ett mer datadrivet inköpsförfarande vilket ställer höga krav på att kunna röra sig fritt mellan olika sammanhang och affärskulturer för att nå avslut som är långsiktigt gynnsamma.

Det gör att det blir väldigt viktigt för rätt person att lära känna företagets återförsäljare på djupet och hjälpa dem att driva sin försäljning genom en djup kunskap om slutkunderna. Utöver aktiv kundkontakt förväntas CSO ta en aktiv roll i ledningsgruppen och bidra till att utveckla företaget som helhet.

I säljorganisationen finns en tydlig treårsplan för utveckling därför är det viktigt med en person som tänker långsiktigt kring sitt engagemang.

Andra ansvarsområden blir att:

 • Prospektera nya kundkategorier
 • Vårda relationen till befintliga kunder,
 • Analysera och utreda behovsbilden hos potentiella kunder
 • Förstå hur marknaden för Miss Mary ser ut idag och hur den kommer att utvecklas inom de kommande 5-10 åren.
 • Ansvarig för prognosarbete
 • Förstå och driva rätt aktiviteter gentemot varje kund och varje marknad
 • Rådge B2B kunderna med data och strategi om slutkunderna

Vem du är
Troligtvis har du akademisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom lång erfarenhet. 

Du har 5-10 års arbetslivserfarenhet med goda resultat från B2B försäljning, troligtvis har du arbetat med försäljningsledning till även internationella kunder i minst 2 år. och har ett intresse för mode. Vilja och fallenhet för aktivt ledningsgruppsarbete är viktigt att du har med dig.

Erfarenhet av branschen är inte nödvändigt men det är meriterande om du tidigare arbetat inom textil eller e-handelsvärlden. Du har också god känsla för kundvård, kundsupport och processer. Du har dokumenterat gott affärsmannaskap och en förmåga att göra bra affärer för båda parter.

Personliga egenskaper 

 • Starkt driv
 • Lyhörd
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Ödmjuk mot kund, slutkund och medarbetare
 • Positiv attityd
 • Lösningsfokuserad
 • Förmåga att skapa möjligheter med enkla medel
 • Humoristisk
 • Modeintresserad
 • Resvillig
 • Hög energinivå
 • Motiverande ledare

Geografisk placering
Placering för rollen är på huvudkontoret i Borås.

Övrigt
Tjänsten innebär mycket resande till Miss Marys kunder och potentiella nya kunder.  

 

Kontakt
Vid frågor kontakta Freja Oldeen på freja@talentia.se eller 076-3488195 Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.