Projektledare & Uppdragsledare till PMO på Ramboll i Göteborg

Ramboll Linkedin

Varje dag löser Ramboll tekniska utmaningar för att göra livet bättre för människor och natur. Ramboll drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har de möjlighet att leva efter sina värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar. Ramboll arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat i en platt organisation. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 15 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. I Sverige har de cirka 2000 medarbetare på ett 40-tal kontor från norr till söder och deras svenska huvudkontor finns i Stockholm. I den svenska verksamheten ingår Ramboll Sverige med divisionerna Buildings, Transport och Project Management.

Inom divisionen Project Management finns Project Management Office (PMO) som arbetar med att driva Rambolls allra största och innovativa projekt. Enheten består av en projektorganisation med högst erfarna projektledare, projekteringsledare, projektplanerare, risk managers, contract managers och project finance.

Talentia söker nu å Rambolls vägnar projektledare, både seniora och juniora samt uppdragsledare till PMO i Göteborg. Vi söker er som vill vara en del av enheten som driver Rambolls största projekt. I rollen kommer du att använda och utveckla dina ledaregenskaper för att driva Rambolls största och mest komplexa multidisciplinära projekt.

PMO arbetar med projektledning på både lokala och internationella marknader med projekt inom infrastruktur samt industri med såväl privata som offentliga beställare. På PMO finns erfarenheter från flera olika branscher inom infrastruktur, energi, industri och försvar.Erfarenhet och personliga egenskaper

Eftergymnasial teknisk utbildning, helst Civilingenjör eller Högskoleingenjör. Projektledarutbildning är meriterande.

Du har även ett stort intresse för denna typ av affärer och besitter ett affärsmässigt driv. Erfarenhet av förhandlingar både inom Sverige såväl som internationellt är meriterande. Du har en god kommunikationsförmåga och stort driv. 

Som person är du flexibel och du trivs i att utmanas av intressanta och innovativa nationella och internationella projekt. I denna roll är det även viktigt att du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

  • Goda kunskaper och intresse av ledarskap och projektledning/uppdragsledning
  • Erfarenhet av att arbeta med stora projekt inom infrastruktur, industri eller energi i olika skeden från detaljplan till genomförande
  • Affärsmässigt driv
  • Goda kunskaper i förhandlingsteknik
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift

Varmt välkommen med din ansökan!
Vänligen använd formuläret nedan för att anmäla intresse. För mer information om tjänsten, kontakta Freja Oldeen på Talentia freja@talentia.se eller 076-3488195.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Regeringsgatan 48, 111 56 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.