Projektchef till Ventilator

ventilator linkedin

Ventilator har funnits i över 80 år och är idag ett ledande företag inom luftbehandling, renrum samt labbinredning och de arbetar framgångsrikt med energibesparingssystem, ofta som helhetslösningar med övriga installationsdiscipliner. Ventilation är en del av företagsgruppen Energivärden, i gruppen finns bolagen Carl Hanssons rör & värme, Ventilator, Styrvärden och Carls Elektriska. Tillsammans kan de erbjuda tjänster inom bla: Partnering, klimatkoncept, samordning, ekonomistyrning, projektledning & projekteringsledning.

Ventilator befinner sig just nu på en förändringsresa, företaget går från ett traditionellt service- och installationsföretag till att bli mer digitaliserat där fokus fortsatt ligger på att vidareutveckla en redan gedigen teknisk kunskap med fokus på kundens behov.

Talentia söker nu en marknadsinriktad projektchef till enheten för luftbehandling och klimatanläggningar.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga ansvarsområden är att driva enheten med fokus på stabilitet samt nyanställning. Fokus på ledarskap. Andra ansvarsområden är bland annat att:

 • vara delaktig i affärsförhandlingar, anbudoffertgivning, avtal och kunskap kring juridiken samt att tillsammans med VD och AC, ansvara för det direkta försäljningsarbetet,
 • vidare utveckla befintliga och nya kundrelationer.
 • kontinuerlig hålla en bra kontakt med nyckelkunder,
 • säkerställa att relevant kravställning och miljölagstiftning följs,
 • ha tekniskt och ekonomiskt resultatansvar för genomförande av projektering och utförande, i nära samarbete med företagets produktionsenhet samt partners,
 • tidsbestämma uppdragen samt budgetera,
 • ta fram installationsunderlag och projektplaner,
 • göra ekonomisk uppföljning av leverantörer och projekt samt
 • ansvara för administration; fakturering och rapporter samt mötesprotokoll.

 

Erfarenhet och kunskap

Eftergymnasial utbildning inom bygg och/eller installation i kombination med lång praktisk erfarenhet inom ventilation och VVS-området.

Det krävs att personen som går in i denna roll har gedigen kunskap och gärna ett antal års erfarenhet från liknande uppdrag. Personen bör ha lätt att samarbeta och måste kunna skapa förtroende hos kunder och beställare. 

Då rollen kräver god teknisk förståelse är det meriterande med projekteringsbakgrund. Personen bör ha arbetat inom ventilation och förstår projektaffären samt entreprenadupphandling. Vidare behövs erfarenhet som innefattar:

 • affärsmässighet,
 • ekonomiuppföljning,
 • resultatansvar och
 • ledande befattning.

För att lyckas i rollen är det viktigt att personen:

 • har en förmåga att få till ett effektivt teamarbete och har ett genuint intresse för att leda och utveckla medarbetare,
 • vill vara med och utveckla avdelningen,
 • kan omvandla strategiska planer i konkreta leveranser,
 • kan se helheten och förstår sig på kundens totala behov och
 • är kommunikativ

Vill du veta mer, kontakta Malin Siegfelt på malin.siegfelt@talentia.se eller 073-655 09 23. Observera att rekrytering till denna tjänst sker löpande.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.