Av Freja Oldeen | 2019-06-24

Projektledare Bygg till Clear Channel

Clear Channel för Linkedin

Clear Channel International är ett av världens främsta mediebolag inom utomhusreklam som hjälper varumärken att spridas och nå ut till människor genom media med idéer som upplyser, underhåller, charmar, utmanar och påverkar. Genom Clear Channels produkter når man tillsammans varje månad ut till 500 miljoner människor runt om i Europa, Asien, USA och Latinamerika.

I Sverige har Clear Channel en historia som sträcker sig tillbaka till 1879 och är marknadsledande inom utomhusreklam, samt i framkant i utvecklingen av branschen. Genom reklamfinansiering är Clear Channel med och möblerar de svenska stadsmiljöerna - utan att det kostar något för kommuner, kollektivtrafiken eller köpcentra.

Vi söker en projektledare till Clear Channels byggteam i Stockholm. Projektledarens huvudansvar är att projektets uppställda ramar hålls när det gäller teknik, tid, ekonomi, miljö och arbetsmiljö samt att handlingar för leverans till byggproduktionen håller hög nivå

Arbetsuppgifter

Projektledarens arbete börjar när kontrakten är påskrivna och den faktiska installationen ska ske. Projektledaren ansvarar för att installationerna blir utförda och fungerar tillfredsställande, vilket innebär samordning av installationen med kunder, leverantörer och offentliga myndigheter. I rollen  styr du projekten mot uppställda mål, tids- och kostnadsramar, formella lagkrav och tekniska direktiv samt ekonomiska mål. Byggnadsprojekten omfattar nybyggnation/installation av Clear Channels olika produkter. Tjänsten innefattar både arbetstid på kontoret men även till stor del ute i fält.

 

Erfarenhet och personliga egenskaper

Eftergymnasial utbildning eller annan motsvarande kompetens. Relevant utbildning på YH eller högskolenivå.

Rollen ställer krav på minst fem års erfarenhet av att arbeta som projektledare, byggledare eller som entreprenör i en roll som installationsprojektledare. Passar dig som har gedigen erfarenhet inom projektledning inom byggbranschen, gärna med kunskap från beställarsidan. Du har god förståelse för installation av tekniska produkter och projekt. Meriterande är erfarenhet från digital signage samt entreprenadjuridik gällande markentreprenader.

Vidare är det av stor vikt att du är van och trivs med att arbeta strukturerat, du är duktig på att dokumentera samt planera ditt arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då kontakt med leverantörer sker på både svenska och engelska.

Vill du veta mer, kontakta Sara Åleberg på sara.aleberg@talentia.se eller på 070-353 96 59. Observera att rekrytering till denna tjänst sker löpande. 


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.