‹ Alla jobb
Nästa jobb ›
Av Klas Karlsson | 2017-12-15

Projektledare, Infratek

Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Företaget bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Företaget är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. De är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK.

 

Rollen

Infratek växer och söker därför projektledare och beredare till enheten nät/elnät i Västberga och Järfälla, Stockholm.

Avdelningen Västberga består i dagsläget av ca 20 personer innefattande projektledare, montörer och beredare och omsätter +150 MSEK per år.

Avdelningen Järfälla består av 30 personer och ingår i division Distributionsnät Svea

Arbetsuppgifter

Planera och lägga upp korrekta prognoser.
Ha beläggningsansvar för ett antal montörer.
Leda montörer och andra inblandade i projektens genomförande, vara närvarande på fält så ofta det är möjligt.
Ansvara för att följa och arbeta utifrån företagets policy och processer.
Strukturera, dokumentera och följa upp i projekten. Säkerställa administrationen i varje projekt, t.ex. materiallistor, arbetsmiljödokumentation, etc.
Etablera nya och säkerställa befintliga samarbeten med lokala underentreprenörer.
Genomföra förhandlingar med beställare inför utföranden. Följa upp beställaren och säkerställa att betalningsstrukturen efterföljs.
Ansvara för att projektprocessen fungerar optimalt gentemot beställare, att leveranstider och kalkyler håller.
Ansvara för alla kontakter inom projektet så som med markägare och Länsstyrelse, montörer, grossister, underleverantörer etc.

Kvalifikationer:

Som person är du utåtriktad och trivs med att möta kunder och beställare. Du har intresse av att leda andra och entusiasmera arbetsgrupper och har en god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom entreprenad. Du har en god kunskap kring ekonomi, struktur, kravställning och uppföljning i projekt.

Eftergymnasial utbildning inom teknik alternativt ekonomi i kombination med gedigen praktisk erfarenhet. Meriterande är relevant högskoleutbildning samt ledarskapsutbildning.

 

Övrigt
B körkort är ett krav för tjänsten.

Vill du veta mer kontakta gärna Mikael Persson på mikael.persson@talentia.se eller på 070 417 49 45 Observera att rekrytering sker löpande, kontakta gärna Talentia för ytterligare information!


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.