Av Geraldine Von Celsing | 2019-08-12

Researcher - Talentia

TALENTIA_Logo

Vill du lära dig mer om olika karriärvägar, nyckelroller i näringslivet och vad som skiljer bolag som utvecklas över tid från de som stagnerar? Nu söker vi nya Researchers (både deltid och heltid kan vara intressant, se nedan)!

Om Talentia
Talentia grundades 1999 och erbjuder tjänster inom HR - rekrytering, utvärdering och analys. Vi delar årligen ut priset Årets Intraprenör och investerar i spännande techbolag (för närvarande har vi innehav i fyra techbolag). 

Om rollen 
Som Researcher på Talentia har du en viktig roll i våra rekryterings- och analysuppdrag. Du kartlägger branscher och företag samt inhämtar fakta rörande potentiella kandidater. Du genomför djupgående kartläggningar och telefonavstämningar för att hitta lämpliga kandidater till våra uppdrag, och förstå de branscher de arbetar i.

På Talentia kommer du att få stimulerande uppgifter som du förväntas lösa tillsammans med dina projektledare. Arbetet kräver analytisk förmåga, hög egen motivation och gedigna kommunikationsfärdigheter. Det är en självklarhet att du har ett starkt intresse av näringslivet och att du är nyfiken på andra människor.

Många av våra kunder är teknikintensiva, internationella företag, varför ett intresse för teknikbranscher är viktigt om du ska trivas i rollen. Bland kunderna finns allt mellan start-ups/techbolag och börsnoterade större bolag, vilket ger en stimulerande och variationsrik vardag.

Vi söker dig som är student vid någon av högskolorna/universiteten i Stockholmsområdet - alternativt är nyexaminerad och söker ditt första heltidsjobb. För dig som är intresserad av en heltidstjänst utökas rollen med större ansvar för uppdrag, samt möjlighet till att delvis arbeta med andra funktioner (marketing/contentskapande, affärsutveckling/försäljning eller operations/interna förbättringsprojekt). Vi har positiva erfarenheter av att anställa Researchers från en bredd av skolor - KTH, Stockholms Universitet, KI och Handelshögskolan - och viktigare än utbildningsinriktning är ett intresse för vårt område!

Om du är student förväntar oss att du arbetar 16-20 timmar i veckan efter ett flexibelt schema vi planerar tillsammans.

För att lyckas i rollen bör du vara självgående, ansvarstagande och strukturerad. 

Placering: Vi sitter centralt i Stockholm i samma hus som Moodgallerian.

Kontakt 

För mer information, kontakta Geraldine von Celsing på 0707794966  eller geraldine.voncelsing@talentia.se.
Intervjuer och urval sker löpande. Du kan enkelt anmäla intresse genom att fylla i formuläret nedan.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.