Säljare för kunds räkning till Stockholm

Vi söker för kunds räkning en säljare till Stockholm för ett bolag som arbetar inom trafik och trafikmiljöer där kunderna primärt är större beläggningsaktörer i Sverige men även lokala, regionala samt nationella byggbolag inom exempelvis infrastruktur- och byggnadsprojekt.

Som säljare arbetar du aktivt med nykundsbearbetning samtidigt som du arbetar med att bibehålla bra relation med befintliga kunder. Vi söker dig som har god erfarenhet av sälj inom trafik relaterad miljö och har ett gediget kontaktnät inom området med bygg- och anläggningsbolag. Som person är du självgående, orädd och hungrig i att bearbeta marknaden för att utveckla affären samt kundrelationerna. Du är bra på att bygga relationer genom att lyssna och förstå kundens önskemål för att kunna bygga förtroende hos kunden.

Vill du veta mer kontakta gärna Emma Wiklund på emma.wiklund@talentia.se 
Observera att rekryteringen sker löpande och kontakta gärna Talentia för ytterligare information!

 


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Regeringsgatan 48, 111 56 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.