Säljansvarig till SEE Cooling

see cooling - talentia

SEE Cooling AB levererar energieffektiva kylsystem för datacenter, teknikrum, industri och möjligheten finns för användning i offentlig miljö. Företaget befinner sig i framkanten av branschen inom såväl teknisk innovation som hållbarhet och lönsamhet. SEE Cooling har målet att stärka sin position på marknaden och fortsätta erbjuda sina kunder den främsta teknologin som samtidigt är bra för miljön. Företaget drivs av att utveckla och sälja produkter som bidrar till hållbar utveckling, där den energisnåla kylningen fortfarande är utmärkande. Tillsammans med förenklat och optimerat underhåll ger tekniken branschens lägsta driftkostnader.

SEE Cooling arbetar med innovativa, miljövänliga tekniklösningar där målet är att utveckla och sälja produkter som bidrar till hållbar utveckling. Teknologin har ett stort värde och nu är målet att nå ökad tillväxt på marknaden. SEE Cooling söker en säljansvarig som kan ta företaget till nya nivåer. Som säljansvarig kommer du vara en central del i organisationen som driver företagets affärer mot fastställda mål, bidrar till utveckling och får verksamheten att växa.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljansvarig kommer du ansvara för försäljning mot såväl nya som befintliga kunder. Du kommer använda dina försäljningskunskaper för att driva igenom hela affären, från start till mål. Rollen ställer stora krav på nätverkande och du förväntas bidra med innovativa idéer samt lösningar för att förbättra företagets position på marknaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter blir bland annat:

  • Nykundsbearbetning
  • KAM-ansvar
  • Hantera distributörsnätverk och säljpartnerföretag
  • Strategiskt försäljningsarbete
  • Affärsutveckling mot nya lösningar och koncept

 

Din profil

Vi söker en utåtriktad samt kommunikativ person vars främsta drivkraft är att göra bra affärer och att bearbeta kunder. Du har ett starkt affärsmässigt driv, är duktig på att förhandla och har förmågan att hitta den ekonomiskt bästa nyttan för företaget. Är bra på att upprätthålla goda relationer med befintliga kunder, motiveras av att finna nya potentiella affärer och du besitter ett stort personligt nätverk.

Du har erfarenhet av och förmåga att sälja projekt eller kvalificerade produkter som lämpar sig för industrialisering samt standardiserade processer. Du har antagligen fem års erfarenhet av försäljning av produkter med motsvarande komplexitet inom en närliggande bransch.

Eftergymnasial utbildning inom teknik och/eller ekonomi alternativt motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.