Av Elias Rosell | 2019-08-30

Seniora Projektledare till Jacobs i Stockholm

Sedan Jacobs grundades 1947 i Pasadena har de vuxit till att bli en internationell aktör med kontor runtom i världens hörn. Med ett fokus på att skapa ett samhälle som är mer hållbart och sammankopplad där de arbetar med projekt inom bland annat byggnadskonstruktion, infrastruktur och Aerospace. I Europa har de idag 9000 anställda som samarbetar för att möta deras kunders behov på bästa sätt. De strävar efter att växa i Europa och Skandinavien och för att kunna växa behöver Jacobs i Sverige tillökning i form av Seniora Projektledare. 

Arbetsuppgifter

I rollen som Senior Projektledare kommer du att ansvara för att leda projekt inom väg och järnväg. Du kommer styra projektet mot fastställda mål där du ansvarar för att upprätta och följa upp tidsplaner, ekonomi och kvalitetsplaner. Du ansvarar att korrekta handlingar finns vid rätt tidpunkt och att allt sker korrekt för att skapa bästa möjliga kvalité. Huvudsakliga uppgifter kommer att innefatta:

  • Projektleda större projekt med ett kund- och kvalitetsfokus
  • Supportera och råd giva inom andra projekt mot andra projektledare och leveransteams.
  • Projektledning med affärsledning, kommunikation och coachande ledarskap
  • Ansvara för att upprätta och följa upp kring tidsplaner, ekonomi samt kvalitetsplaner.

 

Erfarenhet och personliga egenskaper

Eftergymnasial teknisk utbildning, helst civilingenjör eller motsvarande utbildning.

För att bemästra tjänsten som senior projektledare krävs det att personen har minst 10 års erfarenhet av projektledning. Det krävs att du tidigare har lett projekt om minst 300 miljoner kronor. Specifikt ser vi att du har erfarenhet av att driva projekt inom väg och järnväg. Du har även ett intresse för denna typ av affärer och ett stort eget driv. Du har en god förmåga att leda där du ser kommunikation och samordning som nyckelaspekter. Du har ett innovativt sätt att lösa problem och har ett entreprenöriellt sätt.

Du har en god samarbetsförmåga och drivs att utveckla såväl människor samt projekt. Som person trivs du av att arbeta i en mångkulturell miljö med kontaktytor utanför Sveriges gränser. Det är därför viktigt för denna roll att du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska.

  • Goda kunskaper och intresse för ledarskap samt projektledning
  • Erfarenhet av att leda stora projekt inom väg och/eller järnväg
  • Affärsmässigt driv
  • Goda kunskaper i förhandlingsteknik
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska samt engelska

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen använd formuläret nedan för att anmäla intresse. För mer information om tjänsten, kontakta Emma Wiklund på Talentia emma.wiklund@talentia.se eller på 072 – 721 67 16


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.