Av Elias Rosell | 2020-01-08 Försäljning

Territory Manager - Olympus

Olympus bild

Territory Manager – Västra Götaland

Olympus är ett ledande företag inom området bild-och informationsteknik, medicinska system och industriteknik. På världsnivå har Olympus 40 000 anställda. Olympus Sverige AB som är en del av den nordiska Olympus-organisationen har sin hemvist i Solna, och har cirka 100 anställda. Läs mer på www.olympus.se. För att bibehålla och utveckla framgången för försäljning av energiprodukter söker vi nu en skicklig säljare (Territory Manager) med ansvar för försäljning i Västra Götalandsregionen, samt Dalarna och Värmland.

Mer information om produkterna finns på länken nedan.

https://www.olympus.se/medical/en/Products-and-Solutions/Products/General-Surgery/Hybrid-Energy.html

Jobbet

Du får försäljnings- och kundansvar i ditt eget distrikt (Västra Götaland, Värmland och Dalarna). Din målgrupp och kontaktyta på sjukhus kan vara både läkare och sjuksköterskor, samt medicintekniker och regionala inköpare. Du säljer genom att bygga och utveckla långsiktiga relationer med dina kunder, genomföra demonstrationer, kurser och workshops, och över tiden vara synlig och dialogskapande. Deltagandet i operationssalar kommer också att vara en del av arbetet. Resor kommer att ske regelbundet i samband med försäljning, samt deltagande i konferenser och utbildning.

Om dig

Du har erfarenhet av teknisk försäljning och förstår vikten av relationsbyggande, god service och proaktiva insatser. Om du har erfarenhet av försäljning mot sjukhus, är detta en fördel. Du har förmodligen en ekonomisk utbildning inriktad mot försäljning, alternativt en ingenjörsexamen eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Det viktigaste är din erfarenhet och din motivation för att vara ute hos kunder och göra skillnad. Du vet att flit och många satsningar skapar resultat, och du gillar att skapa resultat. Du är utåtgående och relationsskapande, och besitter samtidigt den kombination av energi och självdisciplin som jobbet kräver. Andra beskriver dig som kommunikativ och professionell i ditt arbete.

Du talar och skriver engelska obehindrat, och är van vid att rapportera i CRM-system. Du rör dig obehindrat i Microsoft Office och har även en god teknisk vana. Du bor i Göteborgsområdet, men har inget emot att resa i ditt arbete.

Du erbjuds

Olympus erbjuder ett självständigt arbete där du får möjlighet att skapa goda resultat och planera dina egna satsningar. Som marknadsledare är Olympus mycket välkänt av sin målgrupp, och står för kvalitet och prisvärdhet. Du får omfattande utbildning hos både Olympus Sverige och på det europeiska huvudkontoret i Hamburg.

Dessutom blir du en del av ett väl fungerande och framgångsrikt team av engagerade kollegor. Du arbetar hemifrån. Lönepaketet består av en attraktiv mållön, garantilön, samt tjänstebil, pension, och sjukförsäkringar.

Kontakt

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elias Rosell på elias.rosell@talentia.se eller 0704-989750. Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.