Av Freja Oldeen | 2018-11-02

Uppdragsledande Miljösamordnare till WSP Environmental

WSP Environmental Sverige

Affärsområdet WSP Environmental Sverige har lång erfarenhet av miljö- och hållbarhetsfrågor kopplat till samhällsbyggnad och industri. De har specialiserade tjänster inom mark och vatten, miljömanagement, byggnadsfysik, fastighetsutveckling, energi och akustik samt brand och risk.

De är idag branschledande inom flera av affärsområdets tjänsteområden. Idag har de ca 500 medarbetare på 20 kontor i Sverige som arbetar inom privat och offentlig sektor, kommuner och myndigheter.

Tjänsten

Avdelningen för Byggnadsfysik i Stockholm inom WSP Environmental söker en uppdragsledande miljösamordnare.

Exempel på arbetsuppgifter

I rollen agerar du som uppdragsledande miljösamordnare inom miljö- och hållbarhetsstyrning inom något/några av certifieringssystemen på marknaden. Du ansvarar för egna uppdrag och att de blir väl genomförda med nöjda kunder som resultat. Du kommer tillsammans med dina kollegor utveckla tjänster och kollegor. Du agerar som en lagspelare precis som dina kollegor och både delar med dig av kunskap och delegerar arbetsuppgifter.

Den vi söker

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom relevant område, exempel: kemi, väg/vatten, miljö eller fastighet. Du är kommunikativ, innovativ och modig i dina kundrelationer samt gentemot kollegor. Du strävas efter att utvecklas och att ta både dig själv och avdelningen framåt.

Kompetenser

  • Du är certifierad i något eller några av miljöcertifieringssystemen för byggnader: BREEAM, LEED, Miljöbyggnad eller Svanen.
  • Du har minst 3 års erfarenhet inom miljösamordning.
  • Du har utfört uppdragsledning under ca 2 års tid
  • Du har ett stort intresse för att skapa bättre och mer långsiktigt hållbara byggnader.
  • Du har god förståelse för branschen, kunder och konkurrenter.

Kontakt

Vid frågor kontakta Freja Oldeen på 076-348 81 95 eller på freja@talentia.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.