VD VVS Teknik för kunds räkning

Vi söker nu en VD till vår kund inom samhällsbyggnad och konstruktion. Bolaget är en koncern och har geografisk närvaro på flera platser i Sverige. I rollen som VD rapporterar du till koncern-VD och kommer att ansvara för att starta upp samt bygga din organisation. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att bygga bolag, sätta strukturer, processer och rutiner samt driva affären vidare. Du bör även ha ett innovativt förhållningssätt till både ledarskap och affärer samt förstår balansen mellan operativt och strategiskt arbete. Vi ser att rätt person för rollen har flera års erfarenhet av arbete inom branschen och från ledande befattningar med en teknisk utbildning i grunden.

 • Kan omvandla strategiska planer i konkreta leveranser
 • Kan se helheten, förstår sig på kundens totala behov
 • Kommunikativ
 • Goda kunskaper i projektekonomi och entreprenadjuridik
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

För att vara lämpad för tjänsten klarar du av att hantera arbetsuppgifter med periodvis hög arbetsbelastning och arbetstempo. Den ställer krav på flexibilitet, tålamod och ett intraprenöriellt sinne.

Tjänsten

I rollen kommer du att ansvara för resultat, kvalité, kundnöjdhet för företaget och i projekt samt vidareutveckling av sina framtida medarbetare – både tekniskt och i affärsmässighet. I rollen ingår även att ha mycket kontakt och utveckla affärssamarbeten med kollegor på övriga bolag inom koncernen.

I rollen förväntas du arbeta proaktivt med att skapa affärer i tidiga skeden genom att hjälpa bolagets kunder med förstudier, systemutformning och kostnadsbedömningar av både installationer och driftkostnader. Det innefattar även ett tekniskt och ekonomiskt resultatansvar för genomförande av projektering samt utförande i nära samarbete med bolagen inom koncernen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Aktivt bidra till företagets utveckling, samt att ledningens gemensamma mål nås
 • Arbeta strategiskt i att utforska och agera på marknadens möjligheter som till exempel strategiska partnerskap eller förvärvsmöjligheter.
 • Ansvarig för affärsförhandlingar, anbud-, offertgivning och avtal samt ansvara för det direkta försäljningsarbetet och kontakten med nyckelkunder.
 • Driva ett tillväxtarbete för en långsiktig och uthållig lönsamhet
 • Säkerställa att relevant kravställning och miljölagstiftning följs
 • Tekniskt och ekonomiskt resultatansvar för genomförande av projektering och utförande, i nära samarbete med företagets produktionsenhet samt partners.
 • Tidsbestämma uppdragen och budgetera
 • Ta fram installationsunderlag och projektplaner
 • Ekonomisk uppföljning av leverantörer och projekt
 • Ansvara för administration; fakturering och rapporter samt mötesprotokoll


Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kan du kontakta Malin Siegfelt på
malin.siegfelt@talentia.se eller Sara Åleberg på sara.aleberg@talentia.se. Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan snarast. Vänligen använd formuläret nedan för att anmäla ditt intresse.

 

 


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Regeringsgatan 48, 111 56 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.