VVS-ingenjör till ENSTAR

Enstar_Logo

Om ENSTAR

ENSTAR grundades för att kunna spela en avgörande roll för att utveckla den traditionella energimarknaden för en hållbar framtid. ENSTAR bryter ständigt ny mark och är idag en ledande aktör för omställningen till förnybar energi.

ENSTAR utvecklar, förädlar och förvaltar energisystem. Som teknikoberoende aktör är ENSTAR fria att välja marknadens bästa lösningar för varje fastighet eller fastighetsportfölj. Det är till exempel inte främmande för bolaget att vara först i Sverige med att ta in nya intressanta produkter som är tillgängliga på den globala marknaden. På så vis är ENSTAR bolaget som ligger i framkant när det gäller innovation och realisering av förnybar energi.

Rollen

I rollen som VVS-ingenjör hos ENSTAR arbetar du mot energiförvaltning i byggnader. Du är delaktig i projekten från start till mål och ser till att ENSTARS planerade energisystem blir verklighet. I dina projekt är du med och tar fram systemdesign, ansvarar för detaljprojekteringsarbetet, är med och stöttar vid driftsättning samt i intrimningsarbetet.

Du ingår i ENSTARS ingenjörsteam som tillsammans med affärsutvecklarna och projektledarna utvecklar samt förverkligar ENSTARS energientreprenader.

Den vi söker
Vi söker dig som förslagsvis har en relevant högskoleutbildning alternativt lämplig YH-utbildning.

För denna roll bör du ha minst 6 års erfarenhet av detaljprojekteringsarbete inom VVS med goda kunskaper inom byggnaders energisystem, värme, ventilation och kyla. Du bör ha god erfarenhet av AutoCad, dimensioneringsarbete och HVAC-system. Vidare bör du ha god erfarenhet av systemdesign inom förnybar energi och förståelse av att nyttja låg- och högvärdig energi i värmepumpssystem samt olika energikällor. Fördelaktigen erfarenhet av att göra beräkningar på värmeväxlar, styrventiler, pumpar, rör och expansionssystem. Det är även fördelaktigt om du har en grundläggande kylteknisk förståelse.

Intervjuer sker löpande. För att söka tjänsten, vänligen använd formuläret nedan och vid frågor kontakta Emma Wiklund.

 


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Regeringsgatan 48, 111 56 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.