VVS-ingenjör till ENSTAR

Enstar_Logo

Om ENSTAR
ENSTAR grundades för att kunna spela en avgörande roll för att utveckla den traditionella energimarknaden för en hållbar framtid. ENSTAR bryter ständigt ny mark och är idag en ledande aktör för omställningen till förnybar energi.

ENSTAR utvecklar, förädlar och förvaltar energisystem. Vanligtvis genererar företaget energibesparingar i storleksordningen 60-80% för sina kunder. Bolaget växer med lönsamhet och har idag en stor andel av landets största fastighetsbolag som kunder. Som teknikoberoende aktör är ENSTAR fria att välja marknadens bästa lösningar för varje fastighet eller fastighetsportfölj. Det är t ex inte främmande för bolaget att vara först i Sverige med att ta in nya intressanta produkter som är tillgängliga på den globala marknaden. På så vis är ENSTAR bolaget som ligger i framkant när det gäller innovation och realisering av förnybar energi. 

Bolaget ingår i koncernen Peas Industries. Peas fokuserar på att bygga långsiktiga och lönsamma bolag som kan göra verklig skillnad för vår planets fortlevnad. Målet är att skapa ett regenererande samhälle för alla kommande generationer.  Peas söker ständigt efter människor, idéer, teknologier och bolag som kan bidra till att detta mål uppnås.

ENSTAR sysselsätter idag ca 30 personer och har kontor i Hammarby Sjöstad.

Rollen
Vi söker nu en VVS-ingenjör som ska fokusera på energisystem. Som VVS-ingenjör hos ENSTAR ser du till att företagets planerade energisystem blir verklighet. Du är delaktig i projektet från start till mål och sätter förutsättningarna för att kunna leverera den bästa lösningen för varje kund. Du tar fram systemdesignen, ansvarar för detaljprojekteringsarbetet och är med och stöttar vid driftsättning och intrimningsarbetet.

Du kommer att ingå i vårt ingenjörsteam som tillsammans med våra affärsutvecklare och projektledare utvecklar och förverkligar våra energientreprenader.  

Den vi söker
För tjänsten bör du ha minst 5 års erfarenhet av att arbeta som konstruktör/projektör inom VVS. Du bör ha god erfarenhet av projektering gällande kyla och värme. Det är inte ett krav att ha erfarenhet av energieffektiviseringsprojekt, även om det är meriterande om du har det. Däremot är det ett krav att du har erfarenhet av AutoCad, dimensioneringsarbete och HVAC-system. 

Vi ser framför oss att du har en relevant högskoleutbildning alternativt genomgått lämplig YH-utbildning. Kulturen på ENSTAR präglas av laganda, höga ambitioner och en arbetsglädje som bygger på att varje dag känna att du gör en skillnad för framtiden. 

Intervjuer sker löpande. För att söka tjänsten, vänligen använd formuläret nedan och vid frågor kontakta ansvarig konsult Klas Karlsson.

 


Ansök till denna tjänstIntegritetspolicy

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter.

När du söker en tjänst som Talentia AB förmedlar, och därmed ger tillgång till uppgifter i din CV och personliga brev, samtycker du till att Talentia AB (”Talentia”) kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (”PuL”). Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med en ansökan, eller vid en eventuell intervju såsom namn, personnummer, adress, telefonnummer, foto, kön, tidigare arbetslivserfarenhet, betyg, utbildning och information från referenser eller annan tredje man. Eventuella testresultat (personlighetstest och förmågetest), som ingår i vissa rekryteringsprocesser, lagras också. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande till du återkallar ditt samtycke, eller så länge du kan komma att vara aktuell för rekryteringsuppdrag.

Vad används uppgifterna till?

Alla personuppgifter du registrerar på Talentias webbplats, eller översänder per e-post, kommer att användas i samband med de rekryteringsprocesser du själv har gett samtycke till att ingå i. Efter den rekryteringen du har gett ditt samtycke till att ingå i är avslutad, kan du komma att kontaktas rörande andra jobbmöjligheter. Du kan även komma att få nyhetsbrev, eventinformation, eller dylikt från Talentia. Denna kommunikation kan du avregistrera dig från om så önskas. Alla personuppgifter och andra uppgifter som du ger tillgång till kan även visas eller översändas till det kundföretag som du har sökt tjänsten hos. Talentia delar inte dina uppgifter med kunder som du inte har sökt en tjänst hos, utan att först be om ditt samtycke för det specifika syftet.

Borttagning, ändring eller utdrag av uppgifter.

Du kan när som helst begära ut, ändra i, eller radera din data.

Säkerhet

Vi använder oss av lämpliga tekniska och rutinmässiga åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas enligt PuL.

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Talentia AB, org nr 556717-7794, Gamla Brogatan 24, 111 20 Stockholm. Telefonnummer 08-52248900.